The Hunger Games 32x32 LogoLeopard Print Pointer Books are my passion...: Maraton je za námi!

neděle 7. července 2013

Maraton je za námi!


Nemůžu uvěřit, že to tak rychle uteklo, ale 14 dní plných maratonu je za námi. Sice právě probíhá CooBoo-A-Thon a jsme právě v polovině, ale o tom teď nemluvím. Dneska vám shrnu své (ne)úspěchy ohledně mých knižních cílů. Napsala jsem, že bych si ráda stihla přečíst 11 knížek. Jsem se svým výsledkem spokojena?

Abych pravdu řekla, přečetla jsem 8 knih, a z toho byly na mém seznamu "pouze" tři. V prvním týdnu jsem přečetla Tak padne náš svět, Temnou horečku a Mlhovinu, následující pak Počátek, Marcelo ve skutečném světě, ten, kdo stojí v koutě, L.A. Candy a Malé sladké lži. Na svůj výběr knih si nestěžuji, protože všechny byly dobré a moc se mi líbily, právě dočítám třetí díl z L.A. Candy série a musím ho jen a jen chválit!



Jelikož však prázdninové maratonování ještě nekončí, stále čtu jako divá a stále se překonávám. Ani jsem nedoufala, že by se mi mohlo podařit překonat cifru 11 nebo se k ní alespoň přiblížit. Jsem se svým výsledkem spokojena nejen z tohoto hlediska, ale konečně jsem si přečetla nějaké knížky z knihovničky, které se mi na poličce válely už strašně dlouho (příkladem je třeba Tak padne náš svět). Jsem zase o něco blíž k jejímu úplnému přečtení a doufám, že se mi to jednou podaří.


Proč je článek kratší? Jak jsem řekla, stále se koná CooBoo-A-Thon a já mám rozečtený poslední díl L.A. Candy, takže jsem zvědavá, jak to dopadne, proto nemám moc "času na psaní". Ale nevadí - co jsem říct chtěla, to jsem vám řekla. Jak jste vlastně dopadli s Knižním maratonem vy?

1 komentář: