The Hunger Games 32x32 LogoLeopard Print Pointer Books are my passion...: Knižní chvilky #2 | Divergence navštívila zoo!

pondělí 21. dubna 2014

Knižní chvilky #2 | Divergence navštívila zoo!

Po opět dlouhé chvilce se vám mohu pochlubit s další várkou fotek v rámci meme Knižní chvilky vymyšlené TereZz. Dokopala jsem se k tomu hlavně kvůli soutěže u Abyss, ale také proto, že Divergence, kterou právě čtu, je naprosto boží a rozhodně si zasloužila zvěčnit. Protože jsme zrovna s rodinou jeli na Velikonoční pondělí do zoo, vzala jsem ji s sebou a i když ten batoh byl o dost těžší, stálo to za to!

Předem vám musím říct, že jsem se v zoo nikdy takhle nebavila, knížky opravdu vnáší do života radost! Trochu jsem si připadala jako (s prominutím) idiot, když jsem Divergenci nastavovala do různých poloh a fotila miliony fotek, než jsem našla tu správnou. Ale zase jsem si užila srandu, dokonce se do focení aktivně zapojila i moje rodina (tedy... máma mi občas pouze asistovala)!

Póza pro foťák, úsměv!
A jedna neformální nečekaná, chtěla jsem Divergenci uklidit. :D
 Myslím, že se táta nadchnul do focení knížky víc než na obhlížení zvířat a stal se jedním z mých "modelů". Posuďte sami! Ale on je na tohle vážně supr, v létě mi takhle pomáhal fotit soutěžní fotky pro koláž do soutěže u CooBoo a jeho pózy mi pomohly vyhrát. To je boží tatínek, co?

V zoo jsme byli něco kolem pěti hodin a nestihli jsme to ani projít celý, akorát ten "základní okruh", který se skládá typicky z tygrů, slonů, žiraf, lachtanů a všeho možného. Viděli jsme velikonoční krmení lemurů, i když ven z tepla se odhodlali jen dva, protože byla docela zima. V pavilonu plazů jsme naštěstí nebyli, protože včera se mi zdál otřesnej sen o hadech a... ne, díky! Co mě překvapilo, tak v pavilonu šelem jsme zastihli všechny tygry. Proč? Protože právě porcovali svojí odpolední sváču, a to jsem si nemohla nechat ujít, proto jsem vyblejskla Divergenci i s tygrem, i když kvůli šeru jsem ráda, že byl vidět aspoň nápis.


Říkal, že je to jedna z mála fotek, kde se tváří normálně, možná si jí i dá na profilovku. :D
Tygři a jejich delikatesní sváča

Plameňáci se prý dožívají až 128 let, věděli jste?

Na mou obranu - to byl táty nápad! :D

Trochu rozmazané, on plaval vážně rychle!
Také si pamatujete, když vám někdo zničí (byť neplánovaně) knížku? Tohle mi udlala omylem kamarádka 27.6.2012 a pořád si to pamatuju - mám to tam i zapsané a přelepené izolepou, aby se to neztratilo! :D
Hodně jsem truchlila, a tak jsem "zapálila svíčku" a udělala si svojí divergentní záložku!

Ve chřtánu obří dřevěné velryby!
Tučňáci byli naštěstí nehybní, ale to sklo je vážně fuj...
A celý výlet skončil u babičky na večeři, kde jsme dostali nadílku. Škoda, že čokoládu nejím. :D
Na to, že jsem se do zoo ze začátku netěšila, jsem si výlet vážně užila a jsem ráda, že zrovna Divergence mohla být tou knížkou, kterou jsem vzala s sebou a která mi dělala společnost! Co vy a Velikonoce? Jak jste si je užili? S kterou knížou?

EDIT! Zapomněla jsem přidat některé hlášky z výletu!
Probíráme inteligenci zvířat, protože bratr doma vždycky kocourovi říká "viď, Kete". Jestli něco chápou nebo si sotva uvědomují dění okolo sebe. Téměř u každého zvířete brácha nebo táta - "Co myslíte? Ví nebo neví?" 
Táta: Vsadím se, že támhle bude další prázdnej výběh.
Já (mžourám na ceduli): Ne, tam je nějakej... Krmeň.

Jdeme blíž, cedule "Krmení od 16:00"
Brácha: Týjo, želvy žijou až 250 let? To bych chtěl, to musí bejt hustý!
Táta: Představ si 250 let bez wifi.
Brácha: Chudáci želvy.
Táta: Ten pocit když sedíš a přijde k tobě lemur.
Brácha: Neznám.
 

8 komentářů:

  1. Moc pěkné fotky, sluší vám to :). Plánuji si dát brzo re-reading a už se na to moc těším. :) Jinak ta knížka v tom automatu je vážně skvělý nápad :).

    OdpovědětVymazat
  2. To je boží :D Koukám, že se Divergence vážně nacestovala a zajistila zábavu celé rodině :D Tolik věcí a míst... to každá kniha nevidí! ;)) :D

    OdpovědětVymazat
  3. Pááni! Skvělý nápad, originální, myslím že nadchne každého čtenáře! :)

    OdpovědětVymazat
  4. 250 let bez wifi - nejlepší hláška. Podle fotek to musel být moc fajn výlet. Já jsem dočítal čtvrtý díl série Bohové Olympu.

    OdpovědětVymazat
  5. Skvělý nápad a ještě skvělejší fotky :) Vypadá to, že máš super rodinku, táta je vážně model :D A želvy bez wifi mě fakt rozesmály :D

    OdpovědětVymazat
  6. Zvířátko Krmeně bych opravdu ráda někdy viděla. :D Pobavila jsi mě.. :) mě by teda nikdy nenapadlo na výlet si tahat s sebou knížku, ale fotky jsou to krásné. :)

    OdpovědětVymazat
  7. Nádherné fotečky! Myslím, že jsi si výlet určitě užila :)...
    Přeji upřímnou soustrast, strana 223-224 odešla tak náhle, ani jsi se nemohla rozloučit :( také bych ráda za ni zapálila svíci :(.... :D...
    A ty hlášky mě opravdu dostaly! :)...

    OdpovědětVymazat
  8. Máš strašně suprovýho tátu - taky bych mohla toho svého přinutit k nějaké té stylové fotečce s knihou... :D Ej! Kdyby mi někdo takhle zničil knížku (byť omylem), tak bych s ním alespoň týden nemluvila! (Týden je málo!) Taky je skvělá ta fotka - btw. všechny jsou boží - v automatu na pití. Docela by mě zajímalo, jak jste to tam narvali. :D

    OdpovědětVymazat