The Hunger Games 32x32 LogoLeopard Print Pointer Books are my passion...: 30 day book challenge: Day 6

čtvrtek 30. srpna 2012

30 day book challenge: Day 6


Day 06: Oblíbená YA kniha

Donedávna jsem měla Vampýrskou akademii v hlavě zafixovanou jako"nějakej ten Béčkovej příběh o upírech", dokud jsem si nepřečetla první dva díly, které se ke mně dostaly. Richelle Mead je vskutku skvělá spisovatelka, která mě ohromila svým stylem psaní a originálními zápletkami.
Knížku jsem si oblíbila proto, že se v ní vyskytuje zase jiný pohled na upíry (ten děsivější) a já vždycky sáhnu po upířině, pokud mám možnost. Strašně mě zaujala postava Rose Hathawayové, která knihu okořenila svou drzostí, troufalostí a nesmírnou odvahou, takže super kombinace. =D
Zaujal mne příběh svou zápletkou a dějem tak napínavým, že jsem celou noc nespala, abych se dočetla na konec. Opravdu mě Richelle touto sérií poznamenala, VA se mi od tý doby vryla do srdce.

5 komentářů:

  1. Tak s tou první větou naprosto souhlasím :) I když já jí měa zafixovanou možná spíš jako Céčkovej příběh :D Ale byla vážně super - daleko lepší než jsem myslela :)

    OdpovědětVymazat
  2. Knížku jsem ještě nečetla :D. Ale upíry mám ráda takže si ji přečtu :)

    OdpovědětVymazat
  3. Ahoj Sušenko :)
    tady Jack(Jackelin Mandragor) z hogu ;) Narazila jsem na tvůj blog tak mě napadlo, jestli nechceš spřátelit..

    OdpovědětVymazat
  4. Tato série patří k mím nej!!!!!!!!!!!!!!!

    OdpovědětVymazat
  5. Na tuhle sérii nedám dopustit!! Kdybych si mohla něco přát, taky by to bylo aby mi vymazali tu část paměti, kde mám tenhle příběh uložený abych si ho mohla znovu přečíst a být u toho tak napnutá jako jsem byla poprvé :D

    OdpovědětVymazat