The Hunger Games 32x32 LogoLeopard Print Pointer Books are my passion...: Waiting on wednesday (#4)

středa 30. ledna 2013

Waiting on wednesday (#4)

Týdenní meme Waiting on Wednesday je hostováno stránkou Breaking the Spine a koná se každou STŘEDU. Jde o to, že se uveřejní kniha, kterou jste ještě nečetli a s velkým nadšením ji očekáváte.
Anotace
Karou je nadaná, krásná a tak trochu záhadná sedmnáctiletá studentka na pražské umělecké škole. Její tajemství nezná ani její nejlepší přítelkyně Zuzana. Ráda kreslí chiméry, fantastické bytosti, a nikdo netuší, že tato mytická stvoření jsou její rodinou. Přichází a odchází skrze portál za svým zvláštním posláním, kterým ji pověřil čaroděj, který ji vychoval. Neví, že ji sleduje smrtelně nebezpečný a mrazivě krásný anděl, a válka mezi světy dobra a zla brzy vypukne...


Dceru kostí a dýmu jsem si koupila od Vendey už asi někdy... fíha, to už je docela dávno, že už se ani nepamatuju. Nicméně jsem na tuto knížku slyšela spousty rozporuplných ohlasů (někomu se to příliš nelíbilo, ten další tomu dal pět hvězdiček) a jsem opravdu zvědavá, jak se bude kniha líbit mně.
Zároveň má taky úžasnou obálku, pro kterou bych vraždila (je dokonalá! =D) a anotace vypadá taky slibně. Díky sérii Percyho Jacksona jsem si oblíbila mytologii a příběh je prý vyprávěn v Praze... uvidíme, mohlo by to být zajímavé.
K četbě jsem se dlouho nemohla dokopat, ale díky Filipovi z Magician's books se k ní dostanu snad již tento pátek (1.2.), takže už se nemůžu dočkat! =) A co vy? Už jste Dceru četli nebo se k tomu také nemůžete odhodlat?

2 komentáře:

  1. Už jsem ji četla a jsem jedna z těch co ji dala pět hvězdiček :D. Alespoň myslím.. Už je to dávno co jsem na to psala recenzi :D..
    Snad se ti bude líbit ;)

    OdpovědětVymazat
  2. ja som ju citala a velmi sa mi pacila. vtedy som este blog nemala, ale tiez by som jej dala 5 hviezdiciek :)

    OdpovědětVymazat