The Hunger Games 32x32 LogoLeopard Print Pointer Books are my passion...: Blogtour s Mořem klidu - naše názory

neděle 27. října 2013

Blogtour s Mořem klidu - naše názory


Milí čtenáři,
přesouváme se do předposlední etapy naší blogtour. Knížka vám vyjde coby dup a abyste to nemuseli všechno vyhledávat na internetu, o něco níž najdete seznam všech aktuálních recenzí, které na knížku napsali čeští čtenáři.

Co si o knížce myslí...
Freckles (recenze)
"Varování: Emoční zátěž
Pokud nebudete patřit mezi tu hrstku lidí, kterým kniha nesedne (vždycky se někdo najde), měli byste se připravit na jednu věc: vaše emoce dostanou zabrat."

laurdes (recenze)
"Můžu Vám říct maximálně to, že za přečtení ta knížka stojí, opravdu stojí. Že vám dá něco víc než ostatní romance, slaďárničky a YA, že se díky ní zamyslíte nad životem, že na ní budete myslet ještě několik dní po dočtení. A tak se dle mého názoru pozná dobrá knížka."

Madeleine (recenze)
"Děj knihy plyne rychle, a když se ocitnete na konci tak víte, že Moře klidu vám poskytlo mnoho věcí na přemýšlení."

Míša* (recenze)
"Hlavní důvod, proč se mi Moře klidu tolik líbí je styl psaní a hlavní postavy a ne psychické vyčerpání, které mě mělo čekat po dočtení. Kniha se hodně podobá Pushing the Limits, jenom je mnohem lepší. A to v každém směru. "

Snow Fairy (recenze)
"Celou tu emocionální dráhu stojí za to si projet s Nastyou i Joshem od začátku do konce. Hned vám bude jasné, proč má Moře klidu tak výborné ohlasy. Je to totiž dokonalá směsice nedokonalosti a hořkosladné reality vzhledem ke křehkosti lidského života."

Suši (recenze)
"Moře je výjimka mezi výjimkami. Nikdy nevíte, co vás čeká na další stránce, pak ji otočíte a celá situace se může bez váhání změnit, a právě to na něm zbožňuji."

Syki (recenze)
"Vím jen o dvou knihách, jejichž poslední věta je něco tak úžasného, že cítíte radost a zároveň smutek. První je Harry Potter a Relikvie smrti, druhá je Moře klidu."

Vendea (recenze)
"Pokud hledáte realistický příběh o hrdinech, kteří se rozhodli vzdorovat nepřízni osudu, je Moře klidu to pravé ořechové pro vás."

A co vy? Těšíte se, až si Moře klidu přečtete?


Žádné komentáře:

Okomentovat