The Hunger Games 32x32 LogoLeopard Print Pointer Books are my passion...: Všechno nejlepší, blogu!

úterý 25. února 2014

Všechno nejlepší, blogu!

Prosím, prosím! Tohle mi někdo upečte!
Milí čtenáři, dnešek je speciální den! Proč? Můj blog dnes slaví druhé narozeniny! Takže to znamená, že už mluví, chodí, přestává se počůrávat a dostává se do takového toho roztomilého věku, kdy jsou děti naprosto k poňuchňání a je těžké je nemít rád. Já to tak cítím, protože se do svého blogu nořím hlouběji a s větším zápalem, než jsem měla dřív. Možná je to tím, že když vím, že jsem překonala prvních pár kritických období, tak už mě jen tak něco neporazí a s blogem to hned po nějakém neúspěchu nevzdám!

Za celou svou blogovou "kariéru" jsem byla na spoustě srazů, poznala jsem mnoho blogerů jak přes jejich úžasné blogy (a že jich je hodně), tak i "v živém podání". Můj blogerský "apetit" se po většinu těch dvou let příliš nezměnil, ráda si počtu něco nového třeba u Kath, Freckles, Willindy, Abyss nebo Vendey (i když samozřejmě skvělých blogů je tolik, že už to ani nejde spočítat!). A určitě nesmím zapomenout na úžasnou Roxanne, bez které by můj blog nebyl ani z daleka takový, jaký je dnes.

Blog si také prošel spoustou etap, na které teď vzpomínam buď ráda, nebo s pozvednutým obočím (viz éra plná každodenních meme bez pointy), každopádně všechny mě posunuly dost daleko. Jak moc daleko jsem se za ty dva roky s blogem dostala?
  • 238 příspěvků (+ 2 koncepty)
  • celkové zobrazení stránky - 25 191 (ale teď už je to zas určitě jiné číslo)
  • na blogu je 822 komentářů
  • získala jsem si 242 čtenářů na facebooku (což je o 242 víc, než jsem očekávala!)
  • a na GFC vás je neuvěřitelných 175!
  • u vás nejoblíbenější články byly: Letní hop (831 zobrazení!), Velikonočně-narozeninová giveaway! (633), Co by kdyby... | Úvod! (541) a spousty dalších článků v závěsu za nimi
  • podle všeho na můj blog zavítalo spousta lidí - od České republiky až přes Ukrajinu a Španělsko do Argentiny nebo USA (aha? :D)
A co mám na plánu? Asi jste všichni zvědaví, jestli bude nějaká soutěž, že? (Prokoukla jsem vás? :D) Bohužel, momentálně je to trošku složitější, ale pokud bude, dám vám vědět, to se nebojte! A jestli  vážně chcete soutěžit, zapojte se do projektu Čteme tygrům, protože na konci soutěž rozhoně bude. (Snad jsem vás aspoň trochu uklidnila. :D)

Je toho víc, než bych čekala a ještě mnohem víc, za co bych chtěla poděkovat vám. Protože bez vás čtenářů by blog byl ještě v době kamenné, kdo ví, jestli by stále fungoval (ale určitě jo, protože já se jen tak nevzdávám!). Takže děkuju moc a doufám, že jsem vás tímhle bezduchým článkem příliš neunudila a že mé žvásty budete číst i nadále!
(teď to asi vyzní divně, ale...) Přeju si (no, vlastně blogu) všechno nejlepší a hodně štěstí s chozením na nočník, za další rok vám (snad) poreferuji pokroky!


11 komentářů:

  1. tak a ještě jednou VŠECHNO NEJLEPŠÍ. Přeji mnoho dalších úspěšných let s bloggováním. :)

    OdpovědětVymazat
  2. Všechno nejlepší :) PS: A Ty jsi kdo? :D

    OdpovědětVymazat
  3. Všechno nejlepší Sušenko! :) (Ahoj, tady král šílených přezdívek, se sídlem na Nilu! :D ) Pobavilas mě, jen tak dál, hodně budoucích spoluprácí a čtenářů a komentářů a lajků (ale ne na YOLI knihách, že jo? :D ) a tak všeobecně :))

    OdpovědětVymazat
  4. Všechno nejlepší :) Hlavně hodně blogových úspěchů :-)

    OdpovědětVymazat
  5. Krásna tortička- a aj keď sa to už asi neoplatí hovoriť- gratulujem :) Ja som pred tým blogovala tri roky a teraz som štvrtý na novej doméne. Fuj, pamätať si, aké sú tie začiatky svine, asi sa neodvážim, ale myslím, že sa oplatilo...
    Hádam sa ti aj naďalej bude dariť. Takže veľa šťastia v normálnom aj blogovom živote. :)

    OdpovědětVymazat